Reconditionare usi din lemn de stejar

Cod produs: R1


Descriere:
Reconditionare usi din lemn masiv de stejar.
Pentru obiectele expuse la exterior, chiar daca acestea au o durata de viata foarte mare, la o perioada de timp este necesara reconditionarea lor, in mod special a usilor, ferestrelor sau alte obiecte care au fost expuse ploilor, razelor UV sau zapezilor iar intretinerea nu a fost efectuata periodic.
Pentru usile si ferestrele corect lucrate, interventia in reconditionare se face la aproximativ 10 ani dupa fabricatie.
Procesul de reconditionare a obiectelor din lemn necesita atentie la detalii, si foarte multa rabdare insa rezultatele merita tot efortul.

Usile din lemn masiv sunt o alegere excelenta din multe puncte de vedere, printre care mentionam:
- rezistenta, comparativ cu usile din mdf, pvc sau metal. Spre exemplu, o usa din lemn masiv de stejar, poate avea o durata de viata de peste 100 de ani, daca a fost corect realizata si daca a fost ulterior intretinuta
- nu au emisii toxice. In zilele noastre, pentru tratarea lemnului sunt utilizate substante ecologice, majoritatea pe baza de apa care nu dau emisii toxice. Ceea ce nu se poate spune despre usile care au in componenta MDF, HDF, DSP. 
- sunt usor de intretinut. Usile din lemn masiv nu necesita ingrijire deosebita. Intretinerea lor se face prin stergerea acestora la o perioada de timp cu substante care au in componenta ceara.
 

Scrie un comentariuCere Informatii